Freek Halsema volgt Udo van Boven op

Onze dirigent Udo van Boven stopt om gezondheidsredenen als dirigent van de SwingTime BigBand. Geen makkelijk besluit, want al jaren voelt de SwingTime BigBand als ‘zijn bandje’. Bij speciale muzikale projecten kon hij zijn ei in het bijzonder kwijt, met een prachtig resultaat: theatervoorstelling That’s Entertainment. Udo heeft alle arrangementen voor de voorstellinggeschreven, zowel voor ons, het combo en het koor. Een prestatie van formaat!

Sinds medio 2018 is Freek Halsema ingevallen voor Udo. Ook tussen ons is er een klik ontstaan. Wij zijn blij dat ook Freek de SwingTime BigBand een warm hart toedraagt: hij blijft! 

We zijn Udo dankbaar voor al het muzikale plezier en de groei die hij mogelijk heeft gemaakt. Udo, bedankt!

Reactie schrijven

Commentaren: 0